RSS Feed

TRAVESURA IAI@FLAUTAS BARCELONA

23 abril, 2013 by castello

Colau, miembros de la PAH y 100 ‘Iai@flautas’ ocupan la Ciudad de la Justicia de Barcelona

22/04/2013

Amb puntualitat britànica però amb indignació mediterrània. Quan faltava un minut per les dotze del migdia, el vestíbul central del macroedifici de la Ciutat de la Justícia s’ha omplert de pancartes on es llegia «Rebel·la’t», «Lluita», entre d’altres, tot plegat en el marc d’una acció coordinada entre els Iaioflautes del moviment del 15-M i l’Assemblea de treballadors i treballadores de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. També hi han donat suport la Comissió de Defensa del Col·legi d’Advocats i la PAH de Barcelona

 

Agressió contra els Iai@flautes durant una acció que denunciava ‘la injustícia de la justícia’

 

«PERÒ AL FINAL HO VAN ACONSEGUIR»

   

 

 

 


No hay comentarios »

No comments yet.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *